Uutiset

cropped-maltalogo-korjattu-2014.jpg

Tervetuloa Maltalaiset Ry:n kotisivuille, täältä löydät tietoa yhdistyksestä ja rodusta. Alla ajankohtaiset ilmoitukset

****

Maltalaiset ry toivottaa kaikille jäsenille ja rodun harrastajille oikein hyvää joulua ja onnea ja menestystä uuteen vuoteen 2019!

****************************

 

*********************************************

POLVITARKASTUSKAMPANJA 2018

Käynnistämme uuden kampanjan maltankoirein polvitarkastuksien tukemiseksi vuoden 2018 ajaksi. Kannustamme kaikkia käyttämään koiransa virallisessa polvitarkastuksessa. Erityisesti jalostukseen käytettävät koirat toivomme tutkittavaksi ja yli 3-vuotiaat koirat. Koira joka on jo edellisenä vuonna ollut mukana kampanjassa ei voi osallistua uudelleen. Edellisenä vuonna tutkittu koira ei voi enää takautuvasti hakea kannustuspalkkiota.
Maltalaiset ryn hallitus on päättänyt jatkaa ”kannustuspalkkion” jakamista virallisessa polvitarkastuksessa käyneiden koirien omistajille, jotka ovat yhdistyksen jäseniä. Palkkio on
• 10 €/koira jos koira on alle 3-vuotias (mutta täyttänyt 12kk) ja
• 20 €/koira, jos koira on yli 3-vuotias tarkastushetkellä.
Koira tulee ilmoittaa ns. varauslistalle, jotta voimme seurata kampanjaan varatun rahan riittävyyttä ja varauksen tehnyt henkilö voi käyttää koiran tarkastuksessa omaan aikatauluunsa sopivana ajankohtana, kuitenkin vuoden 2018 loppuun mennessä. Ilmoita halukkuudestasi osallistua kampanjaan ja koiran tiedot, yhdistyksen sihteerille sähköpostitse (pauliina.murro(at)hotmail.fi). Kannustuspalkkio maksetaan tilille, kun koiran polvitarkastustulos näkyy jalostustietojärjestelmässä.
Virallisia polvitarkastuksia tekevistä eläinlääkäreistä löytyy tiedot Suomen Kennelliiton sivuilta ja voit myös varmistaa asian eläinlääkärille aikaa varatessasi. Tiedot näkyvät nopeammin jalostustietojärjestelmässä, jos teet lähetteen ennakkoon omakoirapalvelussa. Viivettä tietojen tallentumisessa on jonkin verran.

Polvitarkastukseen vietävän koiran tulee olla täyttänyt 1-vuotta. Jos koira on alle 3vuotta vanha, tutkimus tulos on voimassa 2 vuotta. Jos koira on tutkimushetkellä täyttänyt 3-vuotta, on tutkimus tulos toistaiseksi voimassa. Valitettavasti polvilumpionluksaatio tulee esille iän myötä ja siksi onkin tärkeää saada tutkimustuloksia yli 3-vuotiasta koirista.

***************************************”********’

Maltalaiset ry on julkaisut EU turvallisuusaseuksen mukaisesti tietotusuojaselosteen yhdistyken jäsenrekisteriin liittyen.

tietosuojaseloste

********************************************************

Mainokset
This entry was posted on elokuu 23, 2014. Bookmark the permalink.